Solbriller til sport hos Kongsted Optik i Nykøbing Mors

Er du typen der kan lide at dyrke sport i det fri? Så burde du helt klart investere i et gode par sportssolbriller. Solbriller til sport er meget forskellige i forhold til almindelige solbriller. De er lavet af et stærkere materiale, så de ikke så nemt går i stykker. Derudover er de meget lettere end almindelige solbriller, så de ikke bliver irriterende at have på i længerevarende aktiviteter.

 

Forskellige solbriller til forskellige sportsgrene

Der er stor på hvilket type sportssolbrille du skal købe, da de alle har bestemte funktioner, som passer til forskellige sportsgrene.

  • Sportssolbriller til løb – Når du løber, bevæger kroppen så meget op og ned. Det er derfor vigtigt, at solbrillerne sidder godt fast, så de ikke falder af. Derudover skal de være optisk kompenseret, så ujævnheder i vejen er tydelige.
  • Sportsbriller til cykling – Hvis du cykler i din fritid, er et par solbriller et must-have. De holder sand, insekter, regn, støv, og hvad der ellers hænger i luften, ude af øjnene, når du fræser gennem landskabet.

Besøg optikeren

Hos Kongsted Optik i Nykøbing Mors sætter vi dig ind i hvilket type briller du skal købe, uanset hvilken slags sport du dyrker.

DOWNLOAD FOLDER OM SOLBRILLE