Kontaktlinser hos Kongsted Optik i Nykøbing Mors

Hvis du normalt går med briller og føler, at de nogle gange kommer i vejen for hverdagens mange aktiviteter, så burde du overveje at kigge på et par kontaktlinser hos Kongsted Optik i Nykøbing Mors. Vi stræber efter at finde de kontaktlinser, som giver dig den bedst mulige komfort og synskorrektion.

Forestil dig et liv med kontaktlinser

Fordelene ved brug af kontaktlinser er mange. Hvis du godt kan lide at være aktiv, så er kontaktlinser med til at give dig mere bevægelsesfrihed. Hvis du føler, at et par briller gemmer din naturlige skønhed, så vil kontaktlinser forbedre måden, du ser dig selv på. Du slipper også for briller som bliver væk, samt irritationen ved et par duggede og beskidte glas.

Flere typer af kontaktlinser

Der findes en række forskellige typer af kontaktlinser, og det kan være en svært at finde ud af hvilken type, der er den bedste for dig. Det vil vi hos Kongsted Optik naturligvis hjælpe med at afklare, men for at du kan blive lidt klogere, kommer her en kort beskrivelse af de forskellige typer:

  • 1-dages kontaktlinser skal udskiftes hver eneste dag, så de er specielt egnet til dig der gerne vil slippe for rengøring. De er også et godt valg hvis du ønsker at veksle mellem briller og kontaktlinser.
  • 14- og 30-dages kontaktlinser er til dig som ikke har noget imod at rengøre dine linser hver dag. Desuden er prisen også mere attraktiv i forhold til 1-dages kontaktlinser.
  • Døgnlinser kan bruges døgnet rundt i op til 30 dage. De er fremstillet af et specielt materiale, som bl.a. gør at de ikke skal rengøres.

Hvis du stadig er i tvivl, så smut fordi vores butik i Nykøbing Mors til at en grundig snak om hvilke kontaktlinser, der passer bedst til dig.