Solbrillemode hos Kongsted Optik i Nykøbing Mors

Solbrillemode i udvikling

Solbrillemoden er i de seneste år gennemgået en udvikling. Før i tiden brugte man kun solbriller pga. deres praktiske virkning. Folk bærer nu også solbriller, og endda almindelige briller uden styrke, udelukkende fordi det er moderne.

Solbrillemode i 2019

Solbriller er måske et lille tilbehør, men de har stor indflydelse på dit udseende. Et godt par solbriller kan ændre dit ansigt, din stil og endda dit syn på livet. Mens 2018 blev domineret af 90’er-inspirerede slanke nuancer, ser det ud til, at de bliver overhalet af langt større brilledesigns.

  • Retro solbriller– Ligesom det par vores bedstefædre ville bruge, er de ​​store aviators og firkantede stel tilbage. Men designere har givet disse retro solbriller masser af moderne opdateringer, som matte og gradient acetater, titaniumdetaljer og friske farver.
  • Katte øjne solbriller vil altid være en modefavorit, og det ændrer sig bestemt heller ikke i 2019. Sorte og skildpaddefarver vil altid se dyre ud, men prøv et gennemsigtigt par for en moderne variation.
  • Aviator solbrillener stadig enormt ikonisk. I 2019 er retro brillen indstillet på at vende tilbage. Kig derfor efter specielt tynde stel og tonede linser for at fuldende Top Gun stemningen.