Solbriller med styrke hos Kongsted Optik i Nykøbing Mors

Når solen skinner, er det er vigtigt, at du beskytter øjnene for solens uv-stråling, da strålerne er skadelige, og du kan opleve bivirkninger som grå stær og årehindebetændelse. Føler du, at solen generer dig, burde du derfor overveje at skaffe et par solbriller med styrke. Så er du sikret et skarpt og klart syn hele dagen, samtidigt med at du ikke behøver og skærme for solen. Hos Kongsted Optik i Nykøbing Mors kan vi sagtens hjælpe dig med et par solbriller med styrke, så dine øjne ikke længere skal påvirkes af solens skarpe stråler.

Fordele ved Solbriller med styrke

Hvis du har brug for synskorrektion, er der ikke noget, der slår solbriller med styrke. Kun solbriller med styrke giver dig den bedst mulige synskorrektion, samt en bred vifte af farvetoner, der giver dig det mest komfortable syn muligt under skinnende forhold.

Selv hvis du bruger kontaktlinser, er et separat par solbriller med styrke en god investering. De giver dig muligheden for at fjerne dine kontaktlinser, hvis de føles tørre eller ubehagelige på stranden eller andre steder udendørs, og stadig være i stand til at se klart og tydeligt på solrige dage.

Stil er vigtig, men din primære bekymring, når du køber solbriller med styrke, bør være, at linserne blokerer 100 procent af solens skadelige UV-stråler. UV-beskyttelse er ikke forbundet med farven af farvetone i solbrilleglassene, så du kan sagtens vælge en hvilken som helst linsefarve, så længe din optiker bekræfter, at linserne giver 100 procent UV-beskyttelse.

Solbriller med styrke i clip-on format

Ønsker du ikke at investere i et helt nyt sæt briller, kan du vælge vores clip-on løsning. Det er solbrilleglas, du klipper fast til dine normale briller. Clip-on er en praktisk løsning, som heller ikke gør så ondt på pungen.

DOWNLOAD BROCHURE OM SOLBRILLER