Find din stil hos Kongsted Optik i Nykøbing Mors

Briller skal ses som tøj. De er en del af din stil og image. Du skal tænke på dig selv, når du finder et nyt par briller, vær ligeglad med hvad andre tænker. Hos Kongsted Optik i Nykøbing Mors anbefaler vi briller til dig, ud fra hvad du fortæller os. Det er derfor vigtigt, at du kender dig selv, så du ikke er i tvivl om, hvad du går efter i butikken.

Find din stil ved at definere din stil

Når du skal finde et nyt par briller, er der en række ting, du kan spørge dig selv om. Har du skarpe, kantede træk eller bløde, afrundede træk? Hvilken farve brillestel komplimenterer bedst din hud- og hårfarve? Hvilken personlighed vil du gerne udstråle?

  • Når du vælger en brille, er det en god tommelfingerregel at vælge det modsatte af dine ansigtstræk. For eksempel ser et firkantet eller kantet ansigt godt ud i runde rammer, mens runde flader og blødere egenskaber drager fordel af kontrasten til firkantede rammer.
  • Efter at du har fundet den perfekte brilleform, er det tid til at vælge den farve du bedst kan lide. Nogen går efter en farve som er flot til deres ansigt, mens andre lægger mere mindre vægt på, hvordan de ser ud, og mere på hvad deres briller udstråler.
  • Du kan også overveje hvilken sammenhæng du bruger dine briller i. Er du f.eks. en forretningsmand, kan det være rart at have neutrale farver, der passer godt til dit jakkesæt.

Find din stil med komfort i mente

I sidste ende er det ligegyldigt, om du har fundet de perfekte briller, hvis de er ulidelige at have på. Sørg for at prøve brillerne på i butikken inden du køber dem, så du kan mærke efter, om der opstår irritationer.

DOWNLOAD STIL GUIDE