Dansk design briller hos Kongsted Optik i Nykøbing Mors

Hos Kongsted Optik i Nykøbing Mors værdsætter vi dansk design og kvalitet. Hos os finder du et bredt udvalg af topmoderne design briller, som fås i stilfulde former og farver. Vi har stor passion for eksponeringen af Danmarks mange brands, da deres unikke brilledesigns ikke er at finde andre steder i verden.

Har du lyst til at støtte de danske brands, samtidigt med at du får et par moderne design briller? Så kig ind i vores butik, og lad dig friste af vores brede udvalg af danske brille designs.

 

I Fleye´s design tages der udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet, kombineret med innovative detaljer og en unik farvesammensætning. Samtidig vægtes nysgerrighed,
entusiasme og ikke mindst humor højt i eksponeringen af FLEYEs briller. Se mere på www.fleye.dk

 

Stort udvalg af dansk design briller

Der er mange forskellige brands i Danmark, som alle har hver deres kendetegn. Der findes både brille designs til dig som ønsker et stel med ekstravagante og udfordrende former og farmer, og til dig som bare leder efter en almindelige læsebrille. Kvalitet har altid været synonym med dansk design. Du er garanteret et par briller af håndværksmæssig klasse, hvilket der i øvrigt også har givet danske designere et godt ry i udlandet.

Dansk design vil aldrig blive umoderne. De danske design briller er blevet en fast del af sortimentet hos optikere landet over, så du skal ikke være bange for at falde af moden, når du køber et par. Lige meget om du bliver forelsket i et klassisk brillestel med den skandinaviske renhed og stil, eller et par nymoderne og farverige briller, så er du altid sikret det bedste af det bedste inden for brilleverdenen.

Thomsen Eyewear er kendt for at blande det originale med det moderne look og et godt stel-design fremkommer når form, farver og materialevalg skaber en helt særlig udtryksfuld stemning. Lette og stabile materialer som rustfrit stål og titanium er ofte brugt i designs fra Thomsen Eyewear. Se mere på www.thomseneyewear.dk

 

Find dit yndlings dansk brille design

Brillestel kommer i mange forskellige designs, og de danske brands har alle stel til enhver ansigtsform. Har du f.eks. et firkantet ansigt, er det en god ide at prøve et par ovale brillestel. Har du derimod et rundt ansigt, er rektangulære briller er et godt valg for dig.