Få hjælp til bekæmpelse synsfejl og øjensygdomme hos Kongsted Optik i Nykøbing Mors

Mange mennesker vil blive ramt synsfejl eller øjensygdomme på et tidspunkt i deres liv. Heldigvis kan de oftest behandles, eller endda helbredes helt. Der findes rigtig mange forskellige øjensygdomme, så kom og besøg vores butik i Nykøbing Mors til en snak.

Diabetisk øjensygdom

Diabetisk øjensygdom er en komplikation af diabetes, skabt af de høje blodsukkerniveauer, der skader øjets bagside nethinde. Det kan forårsage blindhed, hvis den ikke er diagnosticeret og behandlet. Imidlertid tager det normalt flere år for diabetisk øjensygdom at nå et stadie, hvor det kan true dit syn.

Grøn stær

Grøn stær er en sygdom, der skader øjets synsnerve. Det opstår normalt, når væske opbygger sig i den forreste del af øjet. Den ekstra væske øger trykket i øjet og beskadiger synsnerven. Grøn stær er den førende årsag til blindhed for mennesker over 60 år. Men blindhed fra grøn stær kan ofte forhindres ved tidlig behandling. Grøn stær er en farlig sygdom, fordi den i de fleste tilfælde ikke forårsager nogen smerter eller viser symptomer, indtil der ses et tydeligt tab af synet. Af denne grund kan grøn stær udvikle sig helt ubemærket, indtil synsnerven er blevet permanent beskadiget.