Briller til arbejde hos Kongsted Optik i Nykøbing Mors

Sidder du foran en skærm store dele af din arbejdsdag, kan det blive anstrengende for øjnene. For at du ikke begynder at få ondt i øjnene, bør du overveje at skaffe et par arbejdsbriller.

Skærmbriller

Når man snakker om briller til arbejdet, drejer det sig oftest om skærmbriller. Skærmbriller tilpasser synsafstanden til skærmen. Dvs. at du ikke behøver at knibe øjnene sammen eller læne dig frem og tilbage, når du skal læse det med småt. Du undgår derfor skavanker som hovedpine, ryg- og skuldersmerter.

Dine øjne har det bedst, når de får lov til at skifte fokus fra en afstand til en anden. Det forhindrer skærmen dig i at gøre, da du er tvunget til at stirre på den i løbet af arbejdsdagen. Derfor er det vigtigt at skaffe et par skærmbriller, så du arbejder under de bedst mulige forhold.

Hvornår skal man have briller til arbejdet?

Når dine almindelige brillers styrke ikke er tilstrækkelig længere, eller hvis du begynder at opleve de førnævnte skavanker, skal du skaffe i et par briller til arbejdet. Hos Kongsted Optik i Nykøbing Mors er vi altid klar til at hjælpe med at finde de rigtige arbejdsbriller til dig.

DOWNLOAD BROUCHURE OM SKÆRMBRILLER

Se mere på DANSK ERHVERVSOPTIK