Briller hos Kongsted Optik i Nykøbing Mors

At købe et nyt par briller er en investering, som gerne skal holde langt ud i fremtiden. Det kan derfor godt være svært at finde ud af, hvilket par du skal vælge. Heldigvis er vi Hos Kongsted Optik eksperter i at finde det perfekte par briller til dig. Så kom og besøg vores butik i Nykøbing Mors til en grundig snak om hvilke briller, der vil passe dig bedst.

Vælg de rigtige briller

Når du køber et par briller, er der 3 faktorer, som du skal tage højde for: funktion, komfort og stil. De går alle tre hånd i hånd, og skal alle opfyldes, for at du ved, at du har et perfekt par briller.

  • Funktionen af brillerne kan variere fra glas til glas. Hvis du bruger læsebriller, er det rart at have et par glas, hvor synsfeltet er dækkende i den retning, du kigger. Bruger du briller til hverdagsbrug, er det en fordel at glassene har et godt synsfelt hele vejen rundt, så du ikke behøver at dreje hovedet hele tiden.
  • Hvordan dine briller sidder, er enormt vigtigt. Brilleglasset skal gerne dække hele dit synsfelt, så stellet ikke er i vejen når du f.eks. skal kigge til siden. Brillestængerne må heller ikke være ukomfortable ved ørerne, og så skal de ikke kunne glide ned ad næsen.
  • Det er kun dig, der kan vurdere, hvilke briller der klæder dig. Find derfor et par briller du synes der klæder din hår- og hudfarve, og ikke mindst din personlighed.

Briller som middel mod hovedpine

Døjer du dagligt med migræne, så bør du overveje at skaffe et par briller. Mange mennesker er langsynede uden at vide det, og det kan føre til hovedpine. En synsprøve hos Kongsted Optik kan med sikkerhed afklare, om langsynethed er årsagen til din hovedpine.