Brillestel hos Kongsted Optik i Nykøbing Mors

Glasset er selvfølgelig den vigtigste betragtning, når du køber et par briller. Når det til gengæld kommer til dit udseende, er det brillestellet, som har den største indflydelse. Vi stræber altid efter at finde et smukt stel, der udstråler din personlighed, og klæder dit ansigt. Hos Kongsted Optik i Nykøbing Mors har vi et stort udvalg af brillestel, og vi kan med garanti finde det perfekte stel til dig.

Vælg et brillestel der passer din personlige stil

Når du skal vælge brillestel, så sørg for at det passer til den stil du gerne vil udstråle.

  • For forretningsmanden – Hold dig til konservative rammefarver og -former. For at forbedre dit professionelle image skal du gå efter de klassiske former som ovaler, rektangler og mandler. Sorte, grå, sølv og brune brillestel anbefales, fordi de stemmer overens med et jakkesæt.
  • Den kreative – Vælg de mere moderne former, f.eks. geometriske mønstre i plast eller metalrammer. Prøv usædvanlige farver – blå, lilla og grøn. Retro eller vintage stilarter er især velegnede til at fremhæve din kreative personlighed.
  • Den travle forældre– Vær ligeglad med hvad der er moderne. Find et brillestel der er basalt men alligevel stilfuldt. Ovaler, rektangler og katteøjeformer er meget funktionelle og ser stadig godt ud. Mørkere farver som mørkerød, sort og grøn kan også tilføje en stilfuld kant til et basalt brillestel.

Køb de rigtige brillestel

Udseende er vigtigt, men sekundært. Brillernes pasform er alfa og omega, for hvad er et par smukke briller, hvis de er ulidelige at have på? Briller er trods alt noget du kommer til at bære i store dele af dit liv, og de skal derfor være behagelige at have på 24/7. Hos Kongsted Optik i Nykøbing Mors sørger vi for, at brillestellet passer fuldstændig perfekt til din ansigtsform, så du ikke oplever chikaner.